Calendar  

19 Nov 2020

TOPconferentie (Rijksoverheid)

TOPconferentie is een online rondtafelevent voor gebruikers van TOPdesk binnen de Rijksoverheid. Tijdens deze dag staat kennisdeling centraal en krijg je de kans om in gesprek te gaan met andere tactische (IT-/servicedesk) managers en adviseurs uit de sector.

Leer van jouw tactische collega’s binnen de Rijksoverheid!  Op 19 november organiseert TOPdesk het online rondetafelevenement TOPconferentie, speciaal voor gebruikers van de tool binnen de Rijksoverheid. Tijdens deze dag staat kennisdeling centraal en krijg je de kans om in gesprek te gaan met andere tactische (IT-/servicedesk) managers en adviseurs uit de sector.

Het programma

De dag bestaat uit een ochtend- (10:00 – 11:30) en middagsessie (14:00 – 15:30). Je kunt beide sessies volgen of alleen een ochtend- of middagsessie. De rondetafelgesprekken worden begeleid door een TOPdesker en vinden plaats in groepen van maximaal 6 personen.

Zowel in de ochtend als in de middag zullen de volgende thema’s aan bod komen:

  • Proces mining: haal meer uit jouw rapportages en zet jouw data om naar inzichtelijke bestuursinformatie.
  • Gecentraliseerd kennisbeheer: voorkom verlies van kennis en verzamel, bewaar en deel informatie binnen jouw organisatie, voor nu én voor later.
  • Integraties en koppelingen: ontdek de mogelijkheden voor jouw TOPdesk-omgeving!

Deelname aan TOPconferentie is kosteloos! Wil je hier bij zijn? Er zijn een beperkt aantal plekken, dus schrijf je hier* direct in! VOL = VOL

Voor vragen of opmerkingen kun je contact met ons opnemen via rijksoverheid@topdesk.com.

Schrijf je in
Online
Dutch
TOPdesk Event
internal