Calendar  

01 Dec 2020

TOPdesk Autumn Academy: Communicatie in TOPdesk

Je hebt vast weleens e-mailacties ingericht of aangepast in TOPdesk, maar houdt het daar eigenlijk ook wel op? Wordt dan nu een expert in de module Actiebeheer van TOPdesk! Ontdek tijdens deze half daagse training alle slimme features van de gebeurtenissen en acties in de module Actiebeheer.

Gebeurtenissen en acties komen terug in alle modules in TOPdesk. Actiebeheer is dus een belangrijke module om goed onder de knie te hebben. De inrichting en logica achter de gebeurtenissen en acties blijkt in de praktijk soms nog best lastig. Je kunt gebeurtenissen en acties aanmaken voor standaardmeldingen, zoals het verzenden van een e-mail. Maar je kunt ze echter ook voor specifieke toepassingen gebruiken. Denk hierbij veelvuldig toepasbare actiereeksen om doelgerichter te communiceren binnen TOPdesk. Deze onderwerpen en meer komen aan bod in de training Communicatie in TOPdesk.

Hoe ziet de dag eruit?

Tijdens de training behandelen we verschillende cases. Je gaat hierbij samen met andere deelnemers aan de slag met het oplossen van verschillende cases door middel van Actiebeheer. Aan het eind van de training weet je hoe je TOPdesk beter inzet binnen je eigen organisatie om te communiceren met je gebruikers, behandelaren én/of externen. Naast het vergroten van je kennis over actiebeheer zul je de vaardigheden ontwikkelen om direct aan de slag te kunnen met gebeurtenissen en acties in de TOPdesk-omgeving van jouw organisatie.

Voor wie is deze training?

Alle beheerders van TOPdesk die graag de communicatie binnen hun TOPdesk omgeving willen verbeteren en meer gebruik willen maken van acties en gebeurtenissen. Enige basiskennis van de module Actiebeheer is vereist voor het volgen van de training.

What’s in it for you?

Wanneer: 1 december van 09:00u tot 12:30u
Waar: Remote, via Microsoft Teams
Prijs: €200

Schrijf je in
Online
Dutch
TOPdesk Event
internal