Calendar  

01 Dec 2020

TOPdesk Autumn Academy: Self Service Portal & PDC up-to-date

Juist in deze tijd is je processen digitaliseren én bereikbaar zijn voor je medewerkers belangrijker dan ooit. Zou het niet fijn zijn als je klanten zelfredzamer zouden zijn? Met behulp van een up-to-date Self-Service Portal zorg je dat jouw klanten eerder een antwoord op hun vraag krijgen.

De Self-Service Portal van TOPdesk is een kennissysteem, webshop en klantenportaal in één. Klanten zelfredzamer maken begint met Shift Left: eindgebruikers die zelfstandig informatie opvragen en antwoorden op hun vragen vinden. De Self-Service portal (SSP) en een duidelijk opgestelde producten- en dienstencatalogus (PDC) zijn hierbij twee belangrijke hulpmiddelen. Met een duidelijk SSP vinden je klanten snel waar ze naar op zoek zijn, zonder frustraties. Daarnaast vermindert het aantal herhalende meldingen op de servicedesk.

Hoe ziet de dag eruit?

Je leert tijdens deze training hoe je de SSP & PDC  het beste inzet en zo jouw dienstverlening optimaliseert. Dit gebeurt vanuit best practices, gebaseerd op de ervaringen van consultants bij klanten. Samen met de consultants gaan jullie aan de slag met het bouwen of verbeteren van jullie eigen portaal. Aan het einde van de dag zit je vol inspiratie en tips voor jouw eigen SSP.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor alle TOPdesk-beheerders die hun SSP naar een hoger niveau willen tillen. Word het portal bijvoorbeeld nog niet veel gebruikt voor het maken van meldingen? Of krijgen jullie nog vaak dezelfde vragen binnen na het aanmaken van een kennisitem? Dan is deze training voor jullie!

What’s in it for you?

Wanneer: 1 december van 13:30u tot 17:00u
Waar: Remote, via Microsoft Teams
Prijs: €200

Schrijf je in
Online
Dutch
TOPdesk Event
internal