Calendar  

12 Oct 2021

[WEBINAR] Snel inzicht in TOPdesk data met Power BI!

Wanneer je de kwaliteit van jouw service wil waarborgen of zelfs verbeteren, is het van belang dat je inzicht hebt in de prestaties van de service desk. Waar gaat het goed? Waar zitten de bottlenecks? Kunnen wij voldoen aan de gemaakte afspraken?

Als service professional is het soms lastig om een helikopterview te krijgen en een overzicht te bewaken. De data die je nodig hebt kan bijvoorbeeld verstopt zitten in verschillende service-processen en soms zelfs in verschillende tools. Om daadwerkelijk data gedreven te werk te gaan of beslissingen te nemen is het noodzakelijk om de benodigde data bijeen te brengen en te transformeren naar bruikbare stuurinformatie.

Onze partner 2Foqus heeft hier een oplossing voor ontwikkelt. Op basis van de TOPdesk OData feed hebben zij het TOPdesk datamodel ontwikkelt met Power BI. Doormiddel van Power BI heb je een kant-en-klare toolkit waarmee je binnen Power BI eenvoudig de gewenste rapportages kunt opzetten.

Tijdens dit webinar:

  • Krijg je een introductie van 2Foqus
  • Leggen we uit waarom rapporteren met Power BI handig is
  • Demonstreren we het TOPdesk datamodel in Power BI
  • Én vertellen we meer over het TOPdesk Rapportage Pack

Benieuwd hoe Power BI en TOPdesk samen kunnen zorgen voor een data gedreven aanpak binnen jouw organisatie? Meld je aan voor dit webinar!

Meer informatie en aanmelden
The Netherlands
Online
Dutch
Webinar
internal