News

20 Dec 2017

Presentatie tijdens Vakbeurs Facilitair 2018

Hoe hou je grip op de groeiende invloed van FM-tools?

Facility Management kiest steeds vaker voor een technische oplossing. Dat wat door slimme tools kan worden opgelost, wordt in steeds grotere mate ook daarmee opgelost. Denk aan apps voor bewegwijzering of installaties die zichzelf repareren. Alle input van deze slimme tools moet overzichtelijk, eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn en zijn weg vinden naar de medewerkers van jouw FM-afdeling. Wil je je hele keten ondersteunen? Van klant tot leverancier? Een FMIS is hiervoor de uitgelezen oplossing. Maar hoe zorg je dat een FMIS nog steeds werkt als de toestroom van nieuwe en slimme technieken groeit? Hoe zorg je dat je als organisatie excellente service blijft bieden? En hoe houd je grip op de groeiende invloed van Facilitaire tools?

Nienke Best, product manager TOPdesk, geeft antwoord op bovenstaande vragen in haar lezing ‘Hoe hou je grip op de groeiende invloed van FM-tools?’ Wil je hier meer over weten? Kom langs op de vakbeurs Facilitair 2018 en bezoek haar lezing op:

  • Woensdag 24 januari 11:30 – 11.50 uur, zaal 1
  • Donderdag 25 januari 10:30 – 11.50 uur, zaal 6.

Woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari 2018 is TOPdesk aanwezig op de vakbeurs Facilitair, in de Jaarbeurs in Utrecht, hal 1, stand C8. Ontdek trends en ontwikkelingen op het gebied van dienstverlening en meld je gratis aan!

Wil je graag een een-op-een afspraak met ons? Dat kan! Vul dit formulier in en wij bellen je terug om afspraak te maken.

Team TOPdesk
Vakbeurs Facilitair