News

17 Nov 2017

Veelbelovend programma SEE the Cloud

Zoveel meningen, zoveel bronnen. Het is behoorlijk lastig om helder te krijgen wat de verschillende visies en strategieën zijn als het gaat om de cloud. Hoe weet je dat je alle informatie hebt om een gewogen beslissing te maken? Precies om deze redenen is SEE samen met Service Manager Dag in dit gat gesprongen. Graag nemen we u 16 november op SEE the Cloud mee in de wereld van de cloud.Veel van het programma van SEE the Cloud is inmiddels al ingekleurd. Met topverhalen van Alan Nance, ex-vice-president technologie van Philips, Ed Sander van ChinaTalk en Nico van Dijk van Rijkswaterstaat. SEE the Cloud brengt speciaal voor u vooruitstrevende ideeën en praktijkervaringen rondom de cloud bij elkaar. Kom naar SEE the Cloud en volg de exclusieve workshop van Forrester, verzorgd door David Wheable, vice president en principal consultant. Daarnaast maakt u kans op een van de vier unieke rondvluchten, verzorgd door onze sponsor LeaseWeb.SEE the Future
Voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering lijkt de rol van de cloud onontbeerlijk. Maar waarom eigenlijk? Met sprekers als Alan Nance en Ed Sander toont SEE the Cloud u de rol van de cloud in IT. Je eigen IT-organisatie op orde brengen is een cruciale voorwaarde om te kunnen groeien en je te onderscheiden van de concurrentie. Allan Nance vertelt u waarom dit zo belangrijk is en welke rol de cloud hierin speelt. Ed Sander neemt u mee in de golf van inspiratie die China biedt als het gaat om innovatie en de cloud.

SEE your next Step
Welke stappen kunt u morgen direct zetten om uw organisatie klaar te stomen voor de cloud? In de streams TRUST the cloud, GOVERN the cloud en INTEGRATE the cloud geven we u graag concrete handvatten waarmee u direct verder kunt. Bijvoorbeeld hoe u security waarborgt, leveranciers aanstuurt of hoe u uw klanten een seamless experience geeft.

Nico van Dijk vertelt bijvoorbeeld hoe Rijkswaterstaat haar dienstverlening heeft verbeterd. Rijkswaterstaat is erin geslaagd om transparante, tijdige en betaalbare diensten te realiseren. Hoe? Mede door sneller en effectiever processen te automatiseren door applicatieontwikkeling in een cloud infrastructuur. Gert-Jo van der Heijden spreekt op SEE the Cloud over het afstemmen van vraag en aanbod en het goed realiseren van de uiteindelijke dienst in de cloud.

Forrester-workshops op bijzondere locatie
David Wheable van Forrester legt op SEE the Cloud uit dat organisaties moeten veranderen om nieuwe technologieën succesvol toe te passen en waarde te laten toevoegen. Daarnaast geeft hij in het middagprogramma twee exclusieve workshops. Deze vinden op een wel heel bijzondere plek in het Aviodrome plaats.

Ontdek de cloud op spectaculaire wijze
Wilt u de cloud op een unieke manier ontdekken? Onze sponsor LeaseWeb neemt vier bezoekers van SEE the Cloud mee voor een unieke ervaring in de cloud, per vliegtuig! Het vliegtuig is een uiterst wendbaar toestel met een topsnelheid van bijna 400 km/u.

Meld u aan voor SEE the Cloud! Bekijk het volledige programma op SEE2017
Houd ook onze sociale media (LinkedIn en Twitter) en www.see2017.com in de gaten, hier volgen binnenkort meer details over de Forrester-workshops en de rondvluchten.

Over SEE the Cloud
Op 16 november 2017 vindt de nieuwste editie plaats van SEE: SEE the Cloud. Een congres over de uitdagingen en kansen van de cloud. Georganiseerd door TOPdesk in samenwerking met de Service Manager Dag.

SEE the Cloud wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren TimeTell, ibis, Worcade, Servitect, Nexthink en LeaseWeb.

Team TOPdesk
SEE, SEE the Cloud