News

04 Dec 2017

TOPdesk Nederland gaat verhuizen

TOPdesk groeit; in het aantal medewerkers en klanten. Om onze medewerkers een fijne werkomgeving te geven en onze klanten een zo goed mogelijke service te bieden, gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor.

Ons nieuwe kantoor is groter en meer centraal gelegen in Delft. De verbouwing is bijna afgerond en in het kerstweekend zullen wij volledig overgaan.

Ons nieuwe adres is per woensdag 27 december 2017:
TOPdesk
Westlandseweg 40
2624 AD Delft

Voor jou als klant verandert er niet zoveel. Op een andere voordeur en bezoekadres na. Het telefoonnummer en het postbusadres blijven ongewijzigd.

In verband met de verhuizing zijn wij op 21 december minder goed bereikbaar. Op 22 december zijn wij NIET telefonisch bereikbaar voor algemene vragen, wel per e-mail en chat op de website. Mocht je toch vragen hebben over onze verhuizing, neem dan gerust contact met ons op.

Support op 22 december
Mocht je een dringende support vraag hebben die niet kan wachten, dan kun je voor noodgevallen op 22 december onze supportafdeling in België bereiken op +32 (0) 3292 3299. Voor alle niet-noodsituaties kun je jouw supportvragen stellen via extranet.topdesk.com.

 

 

Verhuizing TOPdesk

Team TOPdesk