Calendar  

25 Nov 2020

TOPdesk Autumn Academy: Afdeling overstijgend werken

Als functioneel beheerder ben jij degene die alle partijen in TOPdesk samenbrengt. Maar hoe zorg je ervoor dat je het overzicht behoudt? In deze training bespreken we hoe je op verschillende manieren je relatie met de behandelaars van verschillende afdelingen versterkt en tegelijkertijd de klanttevredenheid hoog houdt.

Steeds meer bedrijven stappen af van de “eilandjescultuur” en werken samen in één tool. Voor beheerders van TOPdesk brengt dit fenomeen een nieuwe uitdaging met zich mee: hoe houd je de verschillende partijen die in TOPdesk werken tevreden? Een IT-afdeling heeft namelijk andere wensen dan de facilitaire afdeling. Het is niet makkelijk om alle wensen en eisen van de organisatie te behartigen. In deze training voor functioneel beheerders beantwoorden we vragen zoals: Hoe houd ik alle ballen hoog als functioneel beheerder? Hoe bepaal ik wat er prioriteit heeft? Hoe kan ik het overzicht bewaren?

Hoe ziet de dag eruit?

We maken gebruik van de Shared Service Management theorie en bespreken ideeën over hoe je jouw relatie met de verschillende partijen stabiel houdt. Zo behartig je als TOPdesk-beheerder alle belangen van de verschillende behandelaarsgroepen.  Gedurende de dag deel je kennis en handvatten met gelijkgestemden en leer je van elkaars ervaringen.

Voor wie is deze training?

Ben jij TOPdesk-beheerder van een omgeving die al minimaal één jaar staat? Vraag jij je ook af hoe je alle ballen in de lucht houdt? Wat er prioriteit moet krijgen? Hoe je het overzicht bewaart? Dan is deze training gemaakt voor jou!

What’s in it for you?

Aan het eind van deze training heb je alle handvatten tot je beschikking voor het opstellen van een jaarplan die het gebruik van jouw TOPdesk omgeving succesvoller maakt! Wanneer je de training succesvol afrondt, krijg je het originele TOPdesk-certificaat.

Wanneer: 25 november van 13:30u tot 17:00u
Waar: Remote, via Microsoft Teams
Prijs: €200

Schrijf je in
Online
Dutch
TOPdesk Event
internal