Calendar  

25 Nov 2020

TOPdesk Autumn Academy: Kennisdelen in jouw organisatie

Hoe sta je als organisatie jouw klanten sneller en efficiënter te hulp? Met Knowledge Centered Service (KCS), een best practice methodiek rondom kennisdelen, stel je jouw organisatie in staat om kennis te delen en te hergebruiken. Zo maak je jouw dienstverlening slimmer, sneller én schaalbaar.

Knowledge Centered Service is een methodiek op het gebied van kennisdelen. Met behulp van KCS maak je kennis beschikbaar voor de gehele organisatie en zelfs voor eindgebruikers, wat ook wel Shift Left wordt genoemd. Shift Left wordt bereikt door een gevuld kennissysteem in TOPdesk, waarmee behandelaars meldingen en verzoeken gemakkelijk kunnen verwerken. Tijdens deze training staat deze best practice van kennisdelen centraal en ontvang je praktische tips die je kunt toepassen in je eigen organisatie.

Hoe ziet de dag eruit?

Shift Left staat centraal tijdens deze training. Vanuit best practice, gebaseerd op de consultants hun ervaringen bij klanten, ga je samen met hen aan de slag. Aan het eind van de dag zit je vol inspiratie om jouw eigen kennissysteem op te zetten!

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor alle TOPdesk-beheerders die hun kennissysteem naar een hoger niveau willen tillen. Daarnaast is het voor servicedeskmanagers een handige training om te leren hoe ze hun dienstverlening slimmer, sneller en schaalbaar maken.

What’s in it for you?

Wanneer: 25 november van 09:00u tot 12:30u
Waar: Remote, via Microsoft Teams
Prijs: €200

Schrijf je in
Online
Dutch
TOPdesk Event
internal