Calendar  

19 Nov 2020

TOPdesk Autumn Academy: Verbeter jouw TOPdesk analyses

Selecties, overzichten, rapportages: TOPdesk biedt verschillende rapportagemiddelen aan, maar welk middel is het meest geschikt voor jouw doelstellingen? Doe mee aan de nieuwe rapportage training en leer hoe je altijd overzicht kan behouden in jouw TOPdesk omgeving en daarbij betrouwbare analyses maakt.

Als dienstverlenende organisatie ben je continu bezig met het leveren van uitstekende diensten en het besparen van kosten. Maar om je resultaten meetbaar te maken, heb je cijfers nodig. Met de rapportagefunctionaliteiten in TOPdesk breng je eenvoudig de performance van je afdeling in kaart. Een taartdiagram geeft je veel informatie, maar soms verbergen deze diagrammen de belangrijkste details. Hoe ga je hiermee om? Na deze training ben je in staat om het juiste rapportagemiddel te kiezen en juist de details te tonen die je daadwerkelijk nodig hebt.

Hoe ziet de dag eruit?

Tijdens deze training leer je hoe je TOPdesk-data omzet in rapportagemiddelen. Denk hierbij aan werken met de verschillende rapportagemiddelen van TOPdesk, leren trendanalyses in TOPdesk te lezen en specifieke rapportages ontwikkelen. Deze nieuwe rapportage training biedt jou de kans om inzicht te krijgen over de doelen van jouw organisatie en voorziet je met de juiste vaardigheden om de voorgang in kaart te brengen.

Voor wie is deze training?

Deze training is voornamelijk interessant voor applicatiebeheerders die managers en coördinatoren van de juiste informatie willen voorzien. Voor deze training is enige basiskennis van TOPdesk noodzakelijk.

What’s in it for you?

Wanneer: 19 november van 13:30u tot 17:00u
Waar: Remote, via Microsoft Teams
Prijs: €200

Schrijf je in
Online
Dutch
TOPdesk Event
internal