Back to overview

28 Jan 2021

TOPdesk krijgt 2021 TrustRadius Awards voor “Best Customer Support” en “Best Usability”.

Een goed begin van 2021! TrustRadius heeft TOPdesk erkend voor het leveren van uitstekende klantondersteuning met awards voor Best Customer Support en Best Usability. Deze prijzen onderstrepen het doel van TOPdesk: organisaties helpen aan een uitstekende klantenservice.

Voor een best-of award moest TOPdesk in 2020 minimaal 10 TrustRadius reviews hebben ontvangen waarin de klantenservice van het product werd genoemd. De producten van TOPdesk moesten ook in de top drie van hun categorie staan wat betreft het percentage positieve reacties dat ze het afgelopen jaar hebben gekregen. Het TrustRadius onderzoeksteam voerde ook aanvullende screening uit.

Vinay Bhagat, CEO van TrustRadius, zei: “Niet alle producten zijn gelijk, en dat geldt ook voor klanten. Door producten met een uitstekende klantenservice in de kijker te zetten, kunnen we meer kopers helpen bij het vinden van producten die aan hun unieke behoeften voldoen.” De awards, die uitsluitend gebaseerd zijn op de klanttevredenheid-scores, zijn een indicatie van de klantwaardering, aldus Bhagat.

“TOPdesk heeft maar één doel: organisaties helpen spectaculaire klantervaringen te creëren”, aldus Wolter Smit, medeoprichter en CEO van TOPdesk. “Vanaf het begin wilden we niets liever dan een gebruiksvriendelijke oplossing maken voor enterprise service management. We streven er ook naar om onze klanten service van wereldklasse te bieden en de gebruikerservaring te verbeteren, en we zijn er trots op dat TrustRadius ons erkent voor de feedback die ze van onze gebruikers hebben gekregen”, voegt Smit toe.

Zelf de mogelijkheden en voordelen van TOPdesk bekijken? Ga naar onze reviews en beoordelingen bij TrustRadius.

Team TOPdesk
reviews, TOPdesk, Trustradius