Back to overview

27 Nov 2018

TOPdesk is een 2018 Gartner Peer Insights Customers’ Choice voor IT Service Management

TOPdesk is uitgeroepen tot 2018 Gartner Peers Insights Customers’ Choice voor IT Service Management. We zijn vooral enthousiast om dit nieuws te delen, omdat deze erkenning is gebaseerd op reviews van jou – onze klanten die dol zijn op onze producten.

De Customers’ Choice is een ranglijst van leveranciers, opgesteld door geverifieerde, professionele eindgebruikers zoals IT-professionals of zakelijke gebruikers die ervaring hebben met het kopen, implementeren of gebruiken van ITSM-tools. Zowel het aantal beoordelingen door eindgebruikers als de gemiddelde beoordeling tellen mee.

In totaal beoordeelden 375 zakelijke gebruikers TOPdesk vanaf 26 november 2018 met een gemiddelde score van 4,7 uit 5. Ze loofden de snelle implementatie van TOPdesk, de gebruiksvriendelijke interface en de kwaliteit van de service en support.

“We zijn er erg trots op dat we een Gartner Peers Insights Customers’ Choice zijn en zien dit als een echt bewijs van de service die we onze klanten over de hele wereld bieden”, zegt Ramon van Leeuwen, Chief Customer Officer bij TOPdesk. “Service Excellence staat centraal bij alles wat we doen bij TOPdesk. Dit betekent dat we geloven dat je diensten elke dag een beetje beter maken hét geheim is achter tevreden klanten en succesvolle organisaties.”

Ben jij ook blij met TOPdesk? Laat dan ook een review achter bij Gartner Peer Insights

Over Peer Insights
Peer Insights is een online platform met beoordelingen en recensies over IT-software en IT-services. Deze beoordelingen worden geschreven en gelezen door IT-professionals en besluitvormers op het gebied van technologie. Het doel? IT-leiders te helpen meer inzichtelijke aankoopbeslissingen te nemen en technologieleveranciers te helpen hun producten te verbeteren met objectieve, onbevooroordeelde feedback van hun klanten. Gartner Peer Insights omvat meer dan 70.000 gecontroleerde beoordelingen in meer dan 200 markten. Ga voor meer informatie naar www.gartner.com/reviews/home.

 

Gartner Peer Insights Customers’ Choice
Gartner Peer Insights Customers’ Choice vormt de subjectieve meningen van individuele eindgebruiker-reviews, beoordelingen en gegevens die zijn getoetst aan een gedocumenteerde methodologie. Deze meningen vertegenwoordigen niet de mening van Gartner of zijn filialen, of een bekrachtiging door Gartner of zijn filialen.

Team TOPdesk
Gartner, klanttevredenheid, reviews