Back to overview

02 Jun 2023

Ebbot eerste Gold Partner van TOPdesk en voegt live chat- en chatbotfunctionaliteit toe aan het platform

Ebbot, een vooraanstaande leverancier van chat- en conversational AI-oplossingen, is verkozen tot de eerste Gold Partner van TOPdesk. De technologie van Ebbot is naadloos geïntegreerd met het platform van TOPdesk om zo het service management-proces verder te stroomlijnen.

Achtergrond samenwerking

Het in Stockholm gevestigde Ebbot biedt met hun platform krachtige chat-tools waarmee medewerkers hun gebruikers kunnen ondersteunen. Daarnaast biedt Ebbot ook de mogelijkheid om de ondersteuning volledig te automatiseren met AI. Dit stelt bedrijven en support-teams in staat om de efficiëntie van hun dienstverlening te verhogen en eindgebruikers een uitmuntende ervaring te bieden. Organisaties in diverse sectoren, waaronder TOPdesk, maken gebruik van de AI-technologie van Ebbot voor het stroomlijnen van hun ondersteuningsactiviteiten en het waarborgen van soepele en gepersonaliseerde klantinteracties.

Het in Delft gevestigde TOPdesk heeft een uitgebreide reeks van tools voor ticketing, asset management en selfservice wat organisaties de mogelijkheid geeft om hun dienstverlening te optimaliseren, hun processen te stroomlijnen en de klantentevredenheid een boost te geven. Het sterke trackrecord en de marktpositie maken van TOPdesk een betrouwbare partner voor organisaties die hun service management-processen naar een hoger niveau willen tillen.

Gedeeld succes en een samenwerkingsvisie

De samenwerking tussen Ebbot en TOPdesk bouwt verder op diverse succesvolle projecten die de bedrijven voor klanten hebben uitgevoerd. Dit komt mede door de gedeelde visie op toekomstige ontwikkelingen op het gebied van ITSM-software. Dankzij hun succesvolle trackrecords hebben de twee bedrijven de transformationele kracht van hun gecombineerde oplossingen in de praktijk samengebracht. Deze samenwerking vertegenwoordigt een nieuwe stap in het streven om meerwaarde naar gezamenlijke klanten te brengen.

De integratie stelt bedrijven in staat om de conversational AI-mogelijkheden van Ebbot te combineren met de service management-sofware van TOPdesk om hun klanten zo een efficiënte en gepersonaliseerde service-ervaring te bieden.

“We beschouwen het als een enorme eer dat we zijn verkozen tot eerste Gold Partner van TOPdesk. Bij Ebbot zijn we enorm enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt.

Onze oplossingen sluiten perfect op elkaar aan en bieden zowel eindgebruikers als ondersteuningsmedewerkers een naadloze en efficiënte ervaring. We kijken ernaar uit om samen een blijvende invloed op onze branche uit te oefenen.”, zegt Anders Clarin, de CEO van Ebbot.

Wolter Smit, de CEO van TOPdesk: “Bij TOPdesk zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren om de gebruikservaring van onze klanten te verbeteren, of we dat nu binnen onze tool doen of door samen te werken met partners als Ebbot. Het doet ons een groot genoegen om de voordelen van de oplossingen van Ebbot naar onze klanten te brengen en verder te bouwen op onze solide samenwerking.”

Lancering en toekomstplanning

Gebruikers van TOPdesk hebben met ingang van 1 juni de mogelijkheid om Smart Live Chat en AI Chatbot van Ebbot te integreren met hun bestaande service management-workflows. Daarmee kunnen zij routinetaken automatiseren, vragen snel en accuraat afhandelen en eindgebruikers een gepersonaliseerde ondersteuningservaring bieden.

Naarmate de samenwerking zich verder ontwikkelt willen Ebbot en TOPdesk nieuwe mogelijkheden voor innovatie en samenwerking verkennen. Met hun gezamenlijke inspanningen om het servicemanagement en de interactie met klanten te verbeteren willen de bedrijven baanbrekende nieuwe oplossingen afleveren die tegemoetkomen aan de veranderende behoeften van bedrijven in het moderne digitale landschap.

Meer informatie over de integratie van de chat- en AI chatbot-functionaliteit van Ebbot met het platform van TOPdesk is beschikbaar in de TOPdesk Marketplace.

Jasmijn
AI, Chatbot