Back to overview

04 Feb 2019

Help TOPdesk bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten

Met Artificial Intelligence (AI) til je je dienstverlening naar een hoger niveau. Ook bij TOPdesk onderzoeken we wat AI voor ons kan betekenen als het om nieuwe functionaliteiten gaat. Een voorbeeld hiervan is Smart Categorization: op basis van de tekst in het zoekveld, krijg jij categorieën als suggestie.

Voor meer onderzoek naar nieuwe AI functionaliteiten heeft TOPdesk data nodig. TOPdesk zoekt klanten die met hun data mee willen werken aan de onderzoeken. Met de data test TOPdesk nieuwe functionaliteiten. Wil jij meewerken aan de onderzoeken van TOPdesk? Laat het ons weten via deze link. Als jij je aanmeldt om mee te werken, geef je nog geen toestemming voor het gebruiken van jouw data.

Wanneer dan wel? TOPdesk neemt contact met je op als jouw data nuttige inzichten kunnen verschaffen. Je krijgt dan uitleg over het onderzoek, welke gegevens wij graag willen gebruiken, en hoe lang wij toegang tot de data nodig hebben. Je bepaalt dan zelf of je nog steeds wilt meewerken. En uiteraard mag je altijd je toestemming weer intrekken.

Vind je het interessant om betrokken te zijn bij het project? Geef het aan! TOPdesk houdt je graag op de hoogte van de voortgang van onderzoeken.

Team TOPdesk
Artificial Intelligence