Back to overview

12 Aug 2020

Livegang easypay-group

In juni is Easypay live gegaan met haar TOPdesk omgeving. Alle interne meldingen verlopen nu via TOPdesk. Een eerste proefperiode maakte duidelijk dat verschillende meldingen zich binnen één categorie bevinden. Easypay reageerde meteen en heeft nu een team dat deze problemen aanpakt. De ideale manier voor een efficiënte en optimale dienstverlening. In de toekomst wil het al haar diensten onderbrengen in onze Service Management Applicatie.

Voor hun CTI-integratie gingen ze een stapje verder. Wanneer een klant naar Easypay belt, wordt er automatisch een trigger naar TOPdesk gestuurd. TOPdesk leest in de klantenfiche welke producten deze klant heeft en gaat aan de hand van deze informatie een aangepast keuzemenu doorgeven. De klant krijgt dus enkel een telefonisch keuzemenu te horen dat nuttig is voor hem. Een ideale manier om de beste diensten te leveren aan jouw klant.

Niets beter dan deze grootschalige samenwerking te vieren met heerlijke Belgische frieten. Op een zonnige dag werden de collega’s van Easypay verrast met een frietkraam. Ze genoten van hun lunch, kregen meer informatie over de veranderingen en konden met hun vragen terecht bij enkele aanwezige TOPdesk collega’s. Wij hebben er alvast leuke herinneringen aan over gehouden.

Veel succes Easypay, wij kijken alvast uit naar onze verdere samenwerking!

Team TOPdesk