Back to overview

17 Nov 2017

Servicedesk Awards 2017: dit zijn de genomineerden

De genomineerden voor de Servicedesk Awards 2017 zijn bekend! De servicedesks van achtereenvolgens Gemeente Deventer, Gemeente Etten-Leur, De Haagse Hogeschool en zorginstelling ZuidZorg gaan de strijd aan met elkaar voor de titel ‘Beste Servicedesk 2017’. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Servicedesk Event op 20 november aanstaande.

Bedrijfsbezoek door onafhankelijke jury
De 4 genomineerde organisaties krijgen de komende weken bezoek van een onafhankelijke jury, die uiteindelijk bepaalt wie er met de award voor de ‘Beste Servicedesk 2017’ vandoor gaat. De jury van de Facilitaire Servicedesk Awards 2017 bestaat uit de volgende 5 FM-professionals:

  • Josée Kruisweg (Nationale Politie)
  • Renske van der Heiden (EuroFM)
  • Joost Mors (Nyenrode Business Universiteit)
  • Ingeborg Leene (Nutreco)
  • Merle Laterveer (NHTV, winnaar Servicedesk Awards 2016)

Publieksprijs Servicedesk Awards 2017
Net als vorig jaar is er naast de juryprijs ook een publieksprijs. Alle genomineerde servicedesks krijgen de gelegenheid zich tijdens het Servicedesk Event op 20 november a.s. te presenteren en de aanwezigen te overtuigen van het feit dat hun servicedesk de winnaar van de publieksprijs zou moeten worden. Dit doen zij op de speciale informatiemarkt. Direct na de informatiemarkt mag het aanwezige publiek stemmen op hun favoriete servicedesk.

Prijsuitreiking op 20 november
De Servicedesk Awards 2017 worden maandagmiddag 20 november uitgereikt op Nyenrode Business University in Breukelen tijdens het Servicedesk Event 2017. Tijdens dit event worden door meerdere deskundigen uit het facilitaire werkveld presentaties gegeven en workshops gehouden. Het Servicedesk Event is gratis toegankelijk voor belangstellenden.

De Facilitaire Servicedesk Awards en het Servicedesk Event worden voor het vierde jaar op rij georganiseerd door drie partijen: ArrangeGroup, TOPdesk en Facto Magazine.

Aanmelden
Meld u hier kosteloos aan voor deelname aan het Servicedesk Event op 20 november a.s. in Breukelen.

Timon
Servicedesk Awards