Back to overview

10 Jun 2020

Office App en TOPdesk – de perfecte combinatie van krachtige facility management software en een gebruiksvriendelijke mobiele ervaring voor eindgebruikers

Met plezier kunnen we vertellen dat Office App een geregistreerd partner is van TOPdesk. Office App is de meest veelzijdige mobiele applicatie voor eindgebruikers en integreert TOPdesk met al je andere facilitaire systemen.

Met de Office-app hebben TOPdesk-gebruikers de mogelijkheid om eventuele problemen met hun mobiele apparaat direct te melden. De app maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en herkent automatisch problemen en rapporteert de informatie rechtstreeks aan het TOPdesk-systeem. Dit betekent dat elke medewerker snel en gemakkelijk een probleem kan melden. Facility managers krijgen een direct communicatiekanaal met medewerkers, waardoor het makkelijker wordt om problemen aan te pakken en vlot op te lossen.

Office App ondersteunt ook kamerreservering via TOPdesk. Gebruikers van Office App kunnen de live beschikbaarheid van vergaderruimten bekijken en de vergaderruimte boeken die ze nodig hebben, die onmiddellijk wordt gesynchroniseerd met TOPdesk. Medewerkers kunnen een kamer reserveren en er zeker van zijn dat ze altijd een plek vinden om elkaar te ontmoeten.

Naast TOPdesk is de Office-app eenvoudig te integreren met de andere technologieën in je gebouw, waardoor gebruikers toegang hebben tot andere functionaliteiten zoals navigatie binnenshuis, toegangscontrole en temperatuurinformatie, zodat alles wat ze moeten weten op één plek te vinden is.

Office App en TOPdesk zijn de perfecte combinatie van krachtige facility management software en een gebruiksvriendelijke mobiele ervaring voor eindgebruikers. De samenwerking zorgt ervoor dat alle medewerkers gemakkelijk en intuïtief toegang hebben tot de systemen en functionaliteiten die ze nodig hebben om hun werkdag te beheren.

Meer weten over Office App?
Kijk dan op onze Marketplace Roombooking en Problem Report of op de Office App website.

Team TOPdesk
kamerreservering, Office App, partner