Back to overview

15 Jan 2020

Ontdek integratie met Outlook op Vakbeurs Facilitair

Hoor jij ook zo vaak dat jouw klanten liever in Outlook reserveren dan in een FMIS? Niet vreemd natuurlijk, want voor veel mensen is Outlook de basis om afspraken te plannen. Vervelend als je eindelijk een gaatje hebt gevonden, maar daarna blijkt dat er geen ruimte beschikbaar is.

En dan hebben we het nog niet eens over jouw kant van het verhaal, met no-shows en klachten over het aantal ruimtes. Gelukkig is er een snelle oplossing: met de Outlook Room Booker synchroniseer je automatisch reserveringen tussen Outlook en TOPdesk. Jouw klant reserveert eenvoudig via Outlook een ruimte tijdens het plannen van de afspraak en hoeft dus geen andere software te openen. TOPdesk krijgt de gegevens uit Outlook automatisch binnen. En wordt een afspraak in Outlook geannuleerd? Dan krijgt TOPdesk een seintje om de ruimte vrij te geven. Dus geen lege ruimtes meer terwijl je klanten alles op bezet zien staan.

Bovenstaande mogelijkheden en nog veel meer voordelen worden mogelijk gemaakt dankzij een unieke driewegsintegratie tussen FMIS (TOPdesk), Room Management (GoBright) en Outlook Room Booker (Scope4Mation).

Bezoek TOPdesk tussen 29 – 31 januari op stand C26 tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en ervaar hoe eenvoudig het is om vergaderingen te synchroniseren tussen deze systemen. Zie in de praktijk hoe de reservering aangemaakt wordt vanuit Outlook, hoe u aanvullende diensten toevoegt en hoe simpel het is om de reservering te wijzigen. Maak kennis met de Outlook Room Booker en GoBright Room Management. Schrijf u kosteloos in. Tot dan!

Team TOPdesk
Facilities, partner, Vakbeurs Facilitair