Back to overview

05 Feb 2020

Ontmoet TOPdesk op Zorg & ICT

Op 7 t/m 9 april 2020 wordt wederom de Zorg & ICT georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht. TOPdesk is aanwezig en geeft dagelijks een presentatie over hoe je grip krijgt op je dienstverlening met het TOPdesk maturity model.

Dit jaar staat Zorg & ICT in het thema van ‘Let’s change Health’. De tijd dringt. De zorgvraag neemt razendsnel toe en het geld raakt op. Het is noodzakelijk dat de zorg met hulp van technologie goedkoper, slimmer, sneller en persoonlijker wordt. Kortom, het veranderen van de gezondheidszorg met het toepassen van ICT is niet alleen interessant, maar vooral een absolute must voor zorgverlener en patiënt.

Hoe de zorg structureel gaat veranderen? Kom 7, 8 of 9 april 2020 naar de Zorg&ICT! Tijdens deze beurs word je in één dag bijgepraat over alle ontwikkelingen in de zorg. Je vindt TOPdesk op stand 01.D109, waar je in gesprek kunt gaan met onze experts.

Gratis toegang
Gratis toegang tot de Zorg & ICT? Registreer je dan nu via TOPdesk en maak kans op 1 van de 10 pakketten met o.a. een limited edition goodie en parkeerkaart.

 

Sanne
beurs, Zorg, Zorg & ICT