Back to overview

25 May 2020

Een papierloze buitendienst met Connect

De wereld om ons heen digitaliseert steeds meer. Ook dienstverlenende organisaties kunnen steeds makkelijker papierloos werken. Hoe? Digitaliseer je buitendienstproces met de Connect, de mobiele serviceoplossing van Sigmax. Hierdoor heeft zowel de TOPdesk-aanvrager als de behandelaar altijd inzicht in de status van een melding en heeft de buitendienstmedewerker alle informatie op z’n handheld.

Benieuwd naar de voordelen van Connect?  Wij hebben er vijf op een rijtje gezet.

 1. Makkelijker bedrijfsprocessen aanpassen
  Werkt de buitendienst nog met papier? Dan zijn nieuwe of wisselende bedrijfsprocessen lastiger door te voeren. Het registratieproces in TOPdesk werk je eenvoudig bij, maar papieren formulieren niet. Met Connect leg je vanuit één app je werkprocessen in configurabele workflows vast. Met checklists en vragenlijsten kun je alle gewenste informatie vastleggen en bijwerken.
 2. Duidelijker verslagleggen
  Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wil je verschillende gegevens vastleggen. Het probleem, de oorzaak en de oplossing, maar ook gegevens zoals tijdregistratie, verbruikt materiaal en retour genomen goederen. Met Connect koppel je deze gegevens automatisch terug naar het betreffende incident in je TOPdesk.
 3. Een betere routeplanning en navigatie
  Met Connect kun je routes efficiënter plannen. De medewerker kan bijvoorbeeld direct navigeren vanuit de mobiele applicatie. Hierdoor zijn externe navigatiesystemen niet meer nodig en heeft de monteur voortaan alle informatie in één toestel.
 4. Altijd de juiste informatie bij de hand
  Door de registratie in TOPdesk te koppelen aan Connect, zorg je dat de behandelaar alle relevante informatie om het probleem op te lossen altijd voorhanden heeft.
 5. Snelle en betrouwbare communicatie
  Gebrekkige communicatie over de voortgang van incidenten frustreert. Door jouw TOPdesk te integreren met Connect, kan de voortgang van werkzaamheden al tijdens de uitvoering teruggekoppeld worden naar je TOPdesk. Zo hebben de backoffice en de aanmelder op elk moment inzicht in de voortgang van het incident.

Meer weten? Kijk dan op onze Marketplace of meld je aan voor de webinar over Connect.

Team TOPdesk
TOPdesk Connector, TOPdesk Marketplace, Webinar