Back to overview

09 Feb 2018

Plandatis-tool O-Prognose en TOPdesk nu met elkaar geïntegreerd

Als resultaat van een jaar samenwerking tussen Plandatis en TOPdesk, is er nu een integratie tussen de pakketten van beide partijen: servicemanagement-software TOPdesk en vastgoedbeheer-tool O-Prognose.

Door beide pakketten met elkaar te integreren worden de informatiestromen tussen interne afdelingen en met leveranciers verbeterd en vereenvoudigd. Hierdoor ervaart de eindgebruiker meer gebruiksgemak, wordt de efficiency verbeterd en krijgt de organisatie uiteindelijk meer inzicht in en controle over onderhoudskosten.

Lees op de marketplace van TOPdesk nog meer over deze integratie

TOPdesk is een internationale organisatie op het gebied van servicemanagement, en helpt klanten met zijn software en consultancy op weg naar service excellence. Plandatis is de leverancier van O-Prognose, die gebruikers helpt inspecties en meerjarenonderhoudsplanningen inzichtelijk, eenvoudig en kostenefficiënt te houden.

Plandatis en TOPdesk hebben een groot aantal dezelfde gebruikers in verschillende marktsegmenten. Bij meerdere klanten is de implementatie van TOPdesk en O-Prognose inmiddels succesvol afgerond of in volle gang. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met je accountmanager.

TOPdesk-Plandatis integratie

Team TOPdesk