Back to overview

17 Nov 2017

Programma Servicedesk Event 2017 bekend

Op maandagmiddag 20 november organiseren ArrangeGroup, TOPdesk en Facto Magazine het Servicedesk Event 2017 bij Nyenrode Business Universiteit. Op deze bijzondere locatie worden diverse presentaties en workshops gegeven door facilitair professionals. Ook wordt de Servicedesk Award van 2017 uitgereikt.

Vanaf 13:00 bent u welkom in Breukelen op de Nyenrode Business Universiteit. Het Servicedesk Event start met een plenaire presentatie over Gastvrijheid op de Servicedesk van hospitality-expert Willem van Dalen, gevolgd door een presentatie door Tim van Leeuwen van de NHTV, winnaar van vorig jaar. Hij gaat in op het verbetertraject dat de Servicedesk van NHTV heeft doorgemaakt en waarom dit volgens hem heeft geleid tot het winnen van de award in 2016.

Informatiemarkt

De plenaire presentaties worden gevolgd door de informatiemarkt. De vier genomineerde Servicedesks krijgen dan op die markt de gelegenheid om zich te presenteren. Doel: de aanwezigen overtuigen van het feit dat hun servicedesk de winnaar van de Publieksprijs moet worden. Tijdens de informatiemarkt mogen de aanwezigen dus stemmen op hun favoriete Servicedesk.

Na de informatiemarkt en de pauze start de presentatie van Tiko Smetsers van ArrangeGroup. Hij gaat in op gedragsverandering binnen Facility Management. Er wordt ingegaan op de vraag hoe gedragsbeïnvloeding gebruikers kan verleiden tot gewenst gedrag, zodat Facility Management betere service kan verlenen.

Daarna volgt de presentatie van Gökhan Tuna van TOPdesk. Hij gaat in op de producten- en dienstencatalogus en hoe deze uw dienstverlening verbetert.

Servicedesk de Musical en bekendmaking winnaars

Net als vorig jaar wordt de middag afgesloten met het Servicedesk Cabaret van comedians Edo Berger en Wouter Monden en vindt natuurlijk de bekendmaking en uitreiking van de Juryprijs en de Publieksprijs voor ‘Beste Servicedesk 2017’ plaats.

Aanmelden is gratis

Het Servicedesk Event is gratis toegankelijk. Meld u hier aan.

Timon