Back to overview

19 May 2021

Research In Action noemt TOPdesk leider in Enterprise Service Management

Research In Action, een onderzoeksbureau op het gebied van IT-services en automatisering, noemt TOPdesk een leider in de 2021 Vendor Selection Matrix for Enterprise Service Management. Research In Action noemt TOPdesk:

  • Een leider in de Enterprise Service Management (ESM) markt,
  • de #1 oplossing voor prijs versus waarde in ESM, en het #1 aanbevolen product voor enterprise service management, en
  • de hoogst gewaardeerde Enterprise Service Management leverancier van alle leveranciers die Research In Action geanalyseerd heeft in 2021.

“TOPdesk is een gebruiksvriendelijke Enterprise Service Management oplossing, en het bedrijf blijft de gebruikerservaring verbeteren en zijn klanten service van wereldklasse bieden”, aldus Eveline Oehrlich, Research In Action’s onderzoeksdirecteur en de auteur van het rapport.

Voor het rapport interviewde Research In Action 1.500 bedrijfsmanagers met budgetverantwoordelijkheid in ondernemingen over de hele wereld. In totaal werden twintig leveranciers opgenomen in het rapport van Research In Action.

“Uitgeroepen worden als Enterprise Service Management leider door zo’n zeer gerespecteerd onderzoeksbureau en beter scoren dan sommige bekende namen in de sector is iets waar we bij TOPdesk trots op kunnen zijn,” zegt Ruben Franzen, president van TOPdesk US.

“Onze klanten bevestigen in het rapport van Research In Action dat we de beste prijs bieden in vergelijking met de waarde van alle andere beschikbare ESM-oplossingen en dat TOPdesk de best aanbevolen ESM-oplossing biedt die er is,” voegt Franzen toe. “TOPdesk staat voor service excellence, en we zullen blijven streven naar service excellence in alles dat we doen.”

Ga naar https://www.topdesk.com/ voor meer informatie over TOPdesk.

Team TOPdesk
Award, distinctions, Enterprise Service Management, marktleider, Research In Action, reviews