Back to overview

29 Jan 2020

Room Management-samenwerking TOPdesk en GoBright

TOPdesk, expert in servicemanagement en GoBright, ontwikkelaar van software voor vergader-, werkplek-, en bezoekersbeheer, kondigen een partnership aan. TOPdesk heeft GoBright gekozen als partner voor Room Management-oplossingen voor klanten die TOPdesk gebruiken samen met Outlook (Outlook Room Booker). De koppeling tussen TOPdesk en Outlook wordt verzorgd door Scope4mation. GoBright sluit hier met zijn GoBright Room Management-platform naadloos op aan.

Facilitair managers krijgen door de samenwerking tussen TOPdesk en GoBright beter inzicht in het gebruik van vergaderruimtes. Bovendien verbetert de bezettingsgraad significant. Komt een gebruiker niet opdagen? Dan wordt de ruimte automatisch weer vrijgegeven. Gebruikers kunnen ter plekke ruimtes reserveren via een roomdisplay naast de ruimte, via Outlook, TOPdesk of de GoBright-app. Dit maakt het vinden en reserveren van de meest geschikte ruimte toegankelijk en bevordert een snelle acceptatie van de oplossing.

Chris Wiegeraad, commercieel directeur van GoBright, zegt: “De kracht van de samenwerking is het totaalplaatje. We combineren TOPdesk, Outlook en GoBright en dat levert de klant meer gebruikersgemak, gebruikersplezier en functionele vooruitgang op. Dat is toch uiteindelijk het doel.”

Ard van Spelde, partnermanager bij TOPdesk: “De meerwaarde voor onze klanten is dat het reserveringsproces nog eenvoudiger wordt. Het scheelt de gebruiker enorm veel tijd als je een ruimte direct bij je afspraak in Outlook kunt vastleggen. Bovendien wordt de ruimte automatisch vrijgegeven als de afspraak wordt geannuleerd. Kostbare vierkante meters kunnen daardoor optimaal benut worden. Een win-winsituatie dus voor zowel de gebruiker als de facilitymanager.”

Team TOPdesk
GoBright, room management