Back to overview

03 Jul 2018

Scope4Mation introduceert Outlook-TOPdesk-koppeling

TOPdesk-partner Scope4Mation introduceert een integratie die afspraken in Outlook koppelt aan reserveringen in TOPdesk, en er ook voor zorgt dat veranderingen in TOPdesk weer in Outlook terechtkomen.

Vaak gaan reserveringen bij onze klanten als volgt: via Outlook vind je de benodigde collega’s voor een vergadering, en vervolgens boek je de benodigde ruimte via TOPdesk. Inclusief een dienst natuurlijk, zoals een kan koffie of wat gebak. Gaat de afspraak niet door? Dan annuleer je hem, maar vaak wordt daarbij een van deze twee tools vergeten. Komt dit jou ook bekend voor?

Wil je koud geworden koffie en zuur geworden gebak vaker voorkomen? Dan biedt de Outlook-TOPdesk-koppeling van onze partner Scope4Mation uitkomst. Deze koppeling zet vergaderingen vanuit Outlook direct in TOPdesk, en vice versa. Met de Outlook-TOPdesk-koppeling voeg je diensten als koffie en gebak bovendien direct toe.

Nieuwsgierig geworden? Je vindt de Outlook-TOPdesk-koppeling op onze Marketplace. Op 2 oktober heeft Scope4Mation daarnaast een stand op SEE 2018 die volledig is toegewijd aan de koppeling.

Team TOPdesk
TOPdesk Marketplace