Back to overview

09 Oct 2018

SEE 2018 was een groot succes

De Service Excellence Experience (SEE) 2018 was een daverend succes! Meer dan 600 beslissers en beïnvloeders van dienstverlenende organisaties zijn naar het Utrechtse TivoliVredenburg gekomen om de volledige Service Excellence Experience te ervaren.

Bezoekers zijn tijdens SEE 2018 een dag lang getrakteerd op presentaties, experiences en workshops. In de ochtend deelden onder andere trendsetter Richard van Hooijdonk, entrepreneur Peter Hinssen en CEO van TOPdesk Wolter Smit hun visie op de toekomst van dienstverlening. Tijdens het middagprogramma konden alle bezoekers kiezen uit een ruim aanbod aan interactieve sessies, workshops, verrassende experiences en nog meer inspirerende sprekers. Inspirerend, indrukwekkend en uniek: dit zijn slechts een paar van de woorden waarmee bezoekers hun dag omschrijven.

We willen iedereen die bij SEE 2018 aanwezig was, hartelijk bedanken. SEE 2018 gemist? Een overzicht van alle presentaties, video’s van de dag en interessante blogs vind je op de website van het event.

SEE 2018
Team TOPdesk
SEE