Back to overview

23 Nov 2021

SelfGuide; het user adoption platform voor optimalisatie van TOPdesk-kennisitems

Het creëren, actualiseren en optimaliseren van TOPdesk kennisitems is tijdrovend. Met een platform voor het creëren en structureren van applicatie werkinstructies biedt SelfGuide hiervoor een geschikte oplossing!

Door de integratie met TOPdesk worden applicatie werkinstructies automatisch TOPdesk-kennisitems. SelfGuide helpt jouw behandelaars sneller kennisitems aan te maken, waar eenvoudig naar verwezen kan worden. Daarnaast zullen eindgebruikers zelfredzamer worden met TOPdesk-kennisitems van SelfGuide.

SelfGuide is ontwikkeld door PolderValley, partner van TOPdesk. PolderValley is specialist in softwareontwikkeling en onderdeel van INVINITIV, oorspronkelijk een spin-off van de Universiteit Twente. PolderValley maakt intelligente producten die bijdragen aan betere digitale prestaties voor mensen, teams en organisaties.

Hoe werkt SelfGuide?
Het platform is intuïtief, laagdrempelig en eenvoudig in gebruik: vanaf het creëren van applicatie werkinstructies, handleidingen en trainingen tot het beheren ervan.

Importeer en/of creëer werkinstructies
Importeer en/of maak zelf stapsgewijze applicatie-werkinstructies in een uniform format met de recorder. Verduidelijk vervolgens de stappen met de editor door informatie toe te voegen en/of te verbergen.

Actualiseer werkinstructies
Pas eenvoudig & snel de verouderde informatie aan, zodat applicatie werkinstructies actueel blijven.

Zoek en filter in de bibliotheek
Vind eenvoudig de juiste applicatie-werkinstructie in de blibliotheek.
Zoek en filter op basis van titel, beschrijving, tags en applicaties.

Viewer
Bekijk in eigen tempo een stapsgewijze applicatie werkinstructie, waarbij je per stap ziet welke actie uitgevoerd moet worden.

Integreer andere applicaties
Het is mogelijk om SelfGuide te integreren met andere systemen, waar TOPdesk een voorbeeld van is. Hierdoor is het beheer van applicatie werkinstructies slechts op één plek nodig en blijven ze in andere systemen automatisch actueel.

Structureer applicatie werkinstructies tot handleidingen trainingen
Combineer applicatie-werkinstructies tot eigen handleidingen, met structuur en hoofdstukken. Voeg daarnaast meerdere applicatie-werkinstructies toe aan een training en structureer deze aan de hand van verschillende modules. Zowel trainingen als handleidingen zijn te benaderen vanuit een kennisitem in TOPdesk.

Meer weten over SelfGuide?
Bekijk dan onze Marketplace of de website van SelfGuide.

Team TOPdesk
partnership, SelfGuide