Back to overview

21 Jul 2020

TOPdesk favoriete leverancier voor bedrijven die FMIS zoeken

Met welke leveranciers van FMIS-systemen doen organisaties graag zaken? Als het aan de lezers van Facto ligt, kunnen wij met trots zeggen, dat dit TOPdesk is. Dit blijkt uit het Facto leveranciersoverzicht van 2020: Partner of Choice.

In de periode februari en maart 2020 is het inkoopgedrag van lezers van Facto online onderzocht. Er is gekeken naar 9 categorieën: facilitaire dienstverlening, koffieleveranciers, schoonmaakorganisaties, inkoop, catering, werkplek, adviesbureaus, FMIS en smart buildings  Hierbij is een simpele, maar cruciale vraag gesteld: ‘met welke leveranciers doet u het liefst zaken?’

Het antwoord op deze vraag levert een Partner of Choice longlist 2020 op met winnaars en challengers. Wanneer het gaat om de aankoop van een FMIS, zetten lezers van Facto TOPdesk bovenaan de lijst van favoriete partners om zaken mee te doen.

Partner of Choice by Facto

“TOPdesk gelooft dat als we blije medewerkers hebben, dit ook leidt tot blije klanten”, vertelt Renske van der Heide, Happy Workplace Evangelist bij TOPdesk. “We helpen onze klanten daarom vooral met de focus op de mens achter de facilitaire organisatie. Het is prachtig om te zien dat die aanpak zich uitbetaalt, en dat professionals in de facilitaire sector ons zien als een preferred partner om mee op weg te gaan naar service excellence.”

De resultaten van het Partner of Choice onderzoek lees je online in het Partner of Choice by Facto digi-magazine. Dit gratis magazine bevat naast de onderzoeksresultaten ook een volledig interview met Renske.

Team TOPdesk
Facto, FMIS, reviews