Back to overview

22 May 2020

TOPdesk krijgt TrustRadius TRUE Program Certification

TrustRadius heeft TOPdesk onlangs het nieuwe TRUE-certificaat toegekend. Met deze TRUE-certificering erkent TrustRadius technologieleveranciers die Transparant, Responsive, Unbiased en Ethical omgaan met klantreviews en hun klantenfeedback serieus nemen. TOPdesk is trots TRUE-gecertificeerd te zijn voor “het beheren van klantbeoordelingen volgens de hoogste normen in de branche.”

TrustRadius is een reviewsite die bedrijven helpt om de juiste software en dienstverlening te kiezen. Aangezien consumenten steeds minder vertrouwen hebben in online reviews, hebben zij de TRUE-certificering ontworpen als een extra laag van zekerheid.

Als eerste initiatief in zijn soort erkent de TRUE-certificering van TrustRadius verkopers die zich inzetten voor transparantie in alle aspecten van het beoordelingsproces. TRUE bouwt vertrouwen op tussen kopers en verkopers en stimuleert een grotere transparantie in de industrie als geheel, waardoor een win-win in de markt ontstaat. Om voor TRUE in aanmerking te komen, verplicht TOPdesk zich tot het volgende:

  • Het bieden van gelijke kansen voor gebruikers van producten om eerlijke feedback te geven in reviews.
  • Bekendmaken hoe TOPdesk reviews verkrijgt en hoe stimuleringsmaatregelen worden gebruikt.
  • Het lezen van alle gepubliceerde beoordelingen en indien nodig te reageren
  • De inhoud nauwkeurig weer te geven in verkoop- en marketingmateriaal
  • Het bekendmaken van het gebruik van intentiegegevens voor marketingdoeleinden

“We zijn het er bij TOPdesk over eens dat transparantie meer dan ooit van belang is en onderdeel moet zijn van alles wat we doen”, zegt Ruben Franzen, president van TOPdesk US. “We zijn vereerd met de TRUE-certificering, omdat het bewijst dat we ons richten op het zo goed en transparant mogelijk bedienen van onze klanten. Potentiële klanten die onze TRUE badge zien, kunnen er zeker van zijn dat TOPdesk een organisatie is die zich met hart en ziel bekommert om haar klanten en de manier waarop zij onze dienstverlening ervaren.”

Bekijk de geverifieerde beoordelingen van TOPdesk op Trustradius.

Team TOPdesk
klanttevredenheid, reviews, Trustradius