Back to overview

29 Oct 2020

TOPdesk krijgt Honorable Mention in Gartners 2020 Magic Quadrant voor ITSM

De ITSM-tool van TOPdesk heeft een “honorable mention” gekregen in Gartners Magic Quadrant for ITSM tools 2020. TOPdesk bevindt zich hiermee in het kleine en fijne gezelschap van slechts 5 van de ruim 400 ITSM-softwareleveranciers wereldwijd. Een prestatie waarop we trots zijn!

COVID-19 heeft de noodzaak onderstreept van robuuste ITSM-tools om grote infrastructuur- en bedrijfsorganisaties (I&O) te helpen om op verschillende manieren effectief te reageren op significante verstoringen. Maar hoe kies je de juiste ITSM-tool? De Magic Quadrant voor ITSM-tools van Gartner helpt organisaties hierbij. In het rapport worden ruim 400 leveranciers van ITSM-tools die interessant zijn voor I&O beoordeeld op hun levensvatbaarheid en concurrentiekracht. Het rapport scoort deze leveranciers op 13 eigenschappen en weegt deze in drie I&O-volwassenheidsgerelateerde use-cases en één use-case voor de ondersteuning van zware agile- en DevOps-omgevingen.

TOPdesk is in de 2020-editie bij de top van de ITSM-leveranciers gerangschikt, als één van de 5 vendors of interest. “TOPdesk streeft al meer dan 25 jaar één doel na: organisaties helpen bij het creëren van spectaculaire gebruikerservaringen”, reageert Wolter Smit, directeur en medeoprichter van TOPdesk. “Dat we regelmatig worden genoemd in lijstjes van analisten, laat zien dat we dit doel bereiken. We zijn daarom trots op deze eervolle vermelding in deze Magic Quadrant voor ITSM en blijven onze klanten over de hele wereld gepassioneerd helpen – als gids voor Service Excellence – bij al hun ITSM- en ESM-vraagstukken.”

De Gartner Magic Quadrant voor ITSM-tools wordt jaarlijks uitgebracht en rangschikt leveranciers in de markt voor enterprise ITSM-tools. Meer weten over dit rapport? Bezoek de website van Gartner.

Team TOPdesk
Award, Gartner, ITSM, Wolter Smit