Back to overview

06 May 2020

TOPdesk organiseert online event SEE: Digital transformation, a multiplayer game 

TOPdesk SEE richt zich op serviceorganisaties die nu massaal versnelde digitale transformatie doormaken 

Digitale transformatie is voor veel organisaties onvermijdelijk. Met name serviceafdelingen – zoals IT, facilitymanagement en HR  moeten hierin snel schakelen. Hoe ondersteun je thuiswerkende collega’s? Hoe werk je succesvol samen, binnen je organisatie en met leveranciers? Uit onderzoek van IDC onder 32 CXO’s in China blijkt dat medewerkers als gevolg van de COVID-19-crisis, volledig de waarde van digitale transformatie en IT zijn gaan inzien. 

Om die reden wil TOPdesk, leverancier van de gelijknamige servicemanagementsoftware en expert op het gebied van service excellence, serviceprofessionals helpen om gebruik te maken van dit moment en de volgende stap te zetten. Op 16 juni 2020 organiseert TOPdesk het gratis online event ‘TOPdesk SEE: Digital transformation, a multiplayer game’. Hier delen experts als Steven van Belleghem, thought leader op het gebied van customer relationship transformationen astronaut Tim Peake hun ervaringen en kunnen serviceprofessionals van over de hele wereld hun uitdagingen bespreken 

Wolter Smit, CEO en oprichter van TOPdesk: “De huidige coronacrisis vraagt om een compleet nieuwe manier van werken, waardoor de digitale transformatie van bedrijven in een stroomversnelling terechtkomt. Voor IT-, HR- en facilitaire afdelingen is digitale transformatie nu relevanter dan ooit. Met het online event TOPdesk SEE willen we serviceprofessionals stimuleren en inspireren om de huidige ontwikkelingen in hun voordeel te gebruiken, en hen helpen hun organisatie op een gezonde manier te laten groeien.”  

Het programma 

Het online programma van TOPdesk SEE bestaat uit verschillende sessies en sprekers, waaronder inspirerende keynotes, interactieve sessies en groepsdiscussies met branchegenoten. Sprekers zijn onder andere: 

Steven van Belleghemals thought leader op het gebied van customer relationship transformation en de toekomst van marketing inspireert Steven bedrijven om écht customer-centric te gaan werken, en dat alles in de snel veranderende digitale wereld. Steven is aanwezig tijdens TOPdesk SEE als keynote-spreker én presentator van de paneldiscussie.  

Tim Peakezijn werk als astronaut, testpiloot en legerofficier gaven Tim unieke inzichten in onderwerpen als leiderschap, risicomanagement, motivatie en teamwork. Tijdens TOPdesk SEE deelt hij zijn inzichten en verzorgt hij een Q&A.  

Deelname aan het online event TOPdesk SEE: Digital transformation, a multiplayer game is gratis. Aanmelden kan via de website. 

TOPdesk SEE 2021  

Oorspronkelijk zou TOPdesk SEE 2020 een groot live-event zijn met circa 1.500 bezoekers op zowel tactisch als strategisch niveau. Door de huidige situatie is ervoor gekozen om de live-editie van TOPdesk SEE te verplaatsen naar 2021. Doordat het gekozen thema momenteel erg relevant is, wordt er op 16 juni 2020 alsnog een online event georganiseerd. Tijdens dit online event worden ook de eerste details over de invulling van het 2021-programma bekendgemaakt. Bezoekers die al een ticket hadden aangeschaft voor TOPdesk SEE 2020, hebben automatisch toegang tot zowel het online event als het live-event in 2021.  

Over TOPdesk 

TOPdesk is de toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van servicemanagementsoftware. Het bedrijf biedt onder andere ITSM-software voor ondersteuning van IT-afdelingen, FMIS-software voor beheer van facilitaire diensten en eHRM-software voor het verbeteren van HR-processen. Opgericht in 1997 en met het hoofdkantoor in Delft, heeft het bedrijf inmiddels meer dan zevenhonderd werknemers in dienst en vestigingen in meer dan tien landen. Meer weten? Ga dan naar de website

Team TOPdesk
Event, SEE