Back to overview

23 Nov 2017

TOPdesk en Stichting Survuz tekenen een partner-overeenkomst

Stichting Survuz is de grondlegger van USM, Universeel Service Management. In USM komt het workflow denken en de ondersteuning van verschillende functies samen, denk aan ICT, FM en HR. Dit is vergelijkbaar met hetgeen dat TOPdesk uitdraagt onder Shared Service Management. USM en Shared Service Management hebben beide hetzelfde doel: zorgen dat de ondersteunende afdelingen goed samenwerken, het liefst in dezelfde software, om zo de medewerkers op een comfortabele manier hun werk te kunnen laten doen.

USM is een reactie op het strakke proces denken van ITIL. USM redeneert vanuit de klant. Vaak maakt het de klant niet uit of iets een request for change is of een incident. De klant wil een oplossing, het liefst zo snel mogelijk. Als er op dat moment geen oplossing is, dan hoort de klant graag wanneer het ongeveer opgelost kan worden. Meer informatie over USM is te vinden op de website www.survuz.com.

In de praktijk betekent dit voor u als klant dat een aantal consultants van TOPdesk de USM-opleiding hebben gevolgd en het examen hebben afgelegd. Wilt u meer informatie over de combinatie USM en TOPdesk, vraag dan uw accountmanager. Bent u geen klant bij ons? Bel dan 015 2700900, u kunt vragen naar Jessica Smeijers of Martin Beijering.

Team TOPdesk
partner, Stichting Survuz