Back to overview

29 Jun 2021

TOPdesk verdient Top Rated award en TrustRadius TRUE 2021 badge

TrustRadius, een reviewsite voor zakelijke technologie, heeft TOPdesk bekroond met een 2021 Top Rated award in IT service management. Ze hebben ons ook een TrustRadius TRUE 2021-badge gegeven, die aangeeft dat een leverancier zich inzet voor het verzamelen van waarheidsgetrouwe, gescreende en gecontroleerde reviews.

Sinds 2016 zijn de TrustRadius Top Rated Awards uitgegroeid tot de industriestandaard voor onbevooroordeelde erkenning van B2B-technologieproducten. Voor de 2021 Top Rated award verdiende TOPdesk een trScore van 7,8 uit 10. Deze score is gebaseerd op bijna 130 geverifieerde beoordelingen door gebruikers uit verschillende marktsegmenten, waaronder kleine bedrijven, middelgrote organisaties, en grote ondernemingen. TOPdesk scoorde ook een 8,1 voor ‘Waarschijnlijkheid van verlenging’, een 8,9 voor ‘Ondersteuning’ en een 9 voor ‘Beschikbaarheid’.

TrustRadius geverifieerde gebruikers deelden hun feedback over het gebruik van TOPdesk’s oplossingen en diensten. Volgens een klantbeoordeling is “[TOPdesk] de juiste tool om de klus te klaren. Ik heb al meerdere issue tracking-systemen gebruikt, maar ik moet toegeven dat TOPdesk het eerste systeem is dat het echt goed doet! Met elke update wordt TOPdesk beter. Ook al hebben we bijna nooit support nodig, als het wel nodig is, dan worden we geholpen door professionals die onze vragen opvolgen via hun eigen TOPdesk-systeem. Ook sturen ze proactief informatie over problemen die ze signaleren en hun vervolgacties voor deze problemen.”

Een andere geverifieerde gebruiker zei: “TOPdesk! Kan me mijn werkplek niet meer voorstellen zonder!”

Wil jij geverifieerde reviews van TOPdesk-gebruikers zien? Bekijk dan de beoordelingen en waarderingen van TOPdesk op TrustRadius.

Team TOPdesk
Award, reviews, Trustradius