Back to overview

06 Feb 2018

TOPdesk aanwezig op Trends in Tooling en Service Manager Dag

Donderdag 22 maart vindt Trends in Tooling plaats in het Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch. Trends in Tooling is hét tooling congres dat tegelijk met de Service Manager Dag wordt georganiseerd. Als sponsor van dit congres hosten wij de presentatie van de TU Delft. Daarnaast verzorgt TOPdesk-consultant Wes Heemskerk een workshop over Customer Journey Mapping. Je vindt ons natuurlijk ook op de beursvloer.

Trends in Tooling

De focus van Trends in Tooling ligt op IT-tooling. “Welke IT-tooling helpt mijn organisatie veranderen en hoe zet ik deze in?” Dit is de vraag waar Trends in Tooling antwoord op geeft. Streams als automation, integration, reporting en ITSM geven inzicht in hoe je met IT-tooling efficiënter kunt opereren.

One Stop Shop

André Hilhorst van TU Delft vertelt in zijn presentatie hoe zijn organisatie in samenwerking met TOPdesk een One Stop Shop heeft gerealiseerd. Deze samenwerking van verschillende afdelingen heeft de klantbeleving substantieel verbeterd.

Workshop Customer Journey Mapping

Voor wie een uitstekende klantbeleving wil leveren mag de gehele klantreis geen geheimen hebben. In de workshop Customer Journey Mapping ervaar je hoe het opstellen van een customer journey alle belangrijke momenten van de klantervaring inzichtelijk maakt. Een cruciale stap in het verbeteren van elke dienst of elk proces wanneer jouw dienstverlening echt om de klant draait.

Relatiekaarten

TOPdesk heeft enkele gratis relatiekaarten voor Trends in Tooling beschikbaar (maximaal twee kaarten per organisatie). Toegang tot Trends in Tooling geeft je automatisch toegang tot de Service Manager Dag. Wil je hier gebruik van maken? Stuur een email naar [email protected] o.v.v. ‘Relatiekaarten Trends in Tooling’.

Team TOPdesk
Service Manager Dag