Back to overview

16 Mar 2020

TOPdesk Belgium: Update COVID-19

TOPdesk neemt extra maatregelen in verband met het coronavirus (COVID-19). Waarom? Om onze medewerkers en jou als klant te beschermen. In deze nieuwsbrief leggen we uit hoe TOPdesk ervoor zorgt dat je hier zo weinig mogelijk van merkt.

Thuiswerken
De federale regering treft verschillende maatregelen om het coronavirus te bestrijden, waaronder het stimuleren van thuiswerken. TOPdesk heeft besloten om alle medewerkers tot en met 3 april zoveel mogelijk thuis te laten werken.

Support gewoon bereikbaar
Alle TOPdesk-medewerkers kunnen thuiswerken. TOPdesk Support blijft daarom gewoon klanten ondersteunen bij vragen over hun TOPdesk-omgeving, zelfs wanneer er restricties zijn of thuisquarantaine wordt opgelegd. Er verandert dus niets aan de Support-dienstverlening die je van TOPdesk gewend bent.

SaaS-dienstverlening
De TOPdesk SaaS-diensten draaien onafhankelijk van het TOPdesk-kantoornetwerk, en zijn ontworpen met bedrijfscontinuïteit als hoogste prioriteit. TOPdesk SaaS-omgevingen draaien onafhankelijk van de beschikbaarheid van mensen, en alle belangrijke managementacties en monitoringsystemen zijn geautomatiseerd. Ook hier is dus geen verandering voor jou als klant.

TOPdesk volgt gezondheidsdiensten
TOPdesk volgt de richtlijnen gesteld door de nationale gezondheidsdiensten in alle landen waar TOPdesk actief is. Het TOPdesk-management houdt continu zicht op de situatie, en geeft medewerkers updates over de aanbevolen maatregelen om gezond te blijven en de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Klantcontact
In principe vinden alle afspraken met TOPdesk-medewerkers tot en met 3 april remote plaats. TOPdesk neemt daarover contact met je op. Als je hiervan af wilt wijken, zoekt TOPdesk samen met jou naar een oplossing.

Meer informatie nodig?
De meest recente informatie vind je altijd op my.topdesk.com. Voor alle overige vragen kun je TOPdesk bereiken via [email protected] of +32 (0)3 292 32 90.

Team TOPdesk