Back to overview

27 Jul 2020

Webinar TOPdesk en ROGER365.io: al je communicatiekanalen en klantinformatie in één tool

Ask Roger! heeft met ROGER365.io een platform ontwikkeld, dat alle communicatiestromen integreert in Microsoft Teams. Van WhatsApp, social media, webchat met slimme geïntegreerde chatbot tot aan het CRM-systeem. Zo is alle communicatie op één plek en hoeven gebruikers niet meer te schakelen tussen verschillende systemen. Berichten komen binnen in Teams en kunnen ook worden beantwoord vanuit Teams.

De klant heeft zo zelf in de hand op welke manier hij of zij contact opneemt met de organisatie. Daarnaast heeft de klantenservicemedewerker direct inzicht in de beschikbare klantinformatie door de CRM-integratie met TOPdesk.

Integreer je vervolgens ROGER365.io met TOPdesk? Dan krijgen medewerkers van je helpdesk een pop-up in Teams zodra ze gebeld worden. Hierdoor is het mogelijk om TOPdesk-informatie te openen, waardoor medewerkers direct inzicht hebben in bijvoorbeeld openstaande tickets van de klant.

Op 15 september geeft TOPdesk samen met business development manager van Ask Roger! Fabien van ’t Woudt een webinar over het ROGER365.io platform en de TOPdesk-integratie. Aanmelden kan hier.

Meer weten? Kijk dan op onze Marketplace, deze video over TOPdesk en ROGER365.io of de ROGER365.io website.

Team TOPdesk
Ask Roger!, partner, Webinar