Back to overview

08 Feb 2018

Wij zijn aanwezig op Zorg & ICT 2018

Bespaar jij al kosten met shift left en goed kennisbeheer? Ben jij al klaar voor de GDPR? Hoe waarborg jij de kwaliteit van de zorg? Kortom, wil je alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg? Kom dinsdag 17 april t/m donderdag 19 april naar de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Zorg & ICT voorziet je van ICT informatiebehoefte van Zorgsector Nederland. Tijdens deze beursdagen verzorgt TOPdesk meerdere presentaties. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook op de beursvloer te vinden, Hal 1 stand D035.

Zorg & ICT
Het thema van 2018: ICT zorgt voor mensen. Hoe abstract en afstandelijk ICT soms lijkt, het ondersteunt zorgprofessionals dagelijks in hun zorg voor patiënten en cliënten. ICT is daarvoor niet alleen nodig, het is fundamenteel voor een succesvolle zorgorganisatie. Onder het thema ICT zorgt voor mensen vallen ook de thema’s connected & digital health, date driven healthcare, sociale innovatie, veiligheid & privacy en bedrijfsvoering & ICT.

TOPdesk presentaties
Tijdens de Zorg & ICT 2018 verzorgen geven wij de presentatie ‘Uw indiensttredingsproces verbeteren? Gebruik Customer Journey Mapping.’

Voor veel medewerkers is hun eerste werkdag ook direct het eerste moment waarop ze een beeld krijgen van jouw dienstverlening. Lever je een positieve klantbeleving voor hen op dat moment? Zijn de communicatiekanalen goed afgestemd? En hoe efficiënt verloopt dit proces? Tijdens deze presentatie gaan we in op de Customer Journey Mapping methode waarmee verbeteringen in het klantcontact duidelijk zichtbaar worden. In de vorm van een starterskit, krijgt je praktische handvatten mee om de klantbeleving te verbeteren en een goede eerste indruk achter te laten.

De presentaties vinden plaats op de volgende data, tijd en locatie:

Dinsdag 17 april 12.15-12.45 in theater 10
Woensdag 18 april 12.15-12.45 in theater 10
Donderdag 19 april 11.30-12.00 in theater 10

Gratis toegang
Toegang tot de Zorg & ICT is gratis na registratie. Je kunt je aanmelden via TOPdesk.

Team TOPdesk
Zorg & ICT